lørdag den 10. marts 2012

Pølsehorn i store mængder

Min lillebror og jeg lavede 52 pølsehorn i går eftermiddags!
Så der var pølsehorn til aftensmad - non limit :-)

Hvis der er andre, der kunne tænke sig opskriften, så kommer den nedenfor.


















OPSKRIFT: Pølsehorn - 16 stk.

100g Margarine/smør
2,5 dl Vand
50 g Gær
1 tsk Salt
1 tsk Sukker
ca. 7,5 dl Hvedemel (450 g)
8 Wienerpølser
Æg eller mælk til pensling

Smelt margarinen/smøret og hæld den i en skål, rør vand og gær i. Rør derefter salt, sukker og hvedemel i. Ælt dejen godt igennem, tril dejen til en tyk pølse og skær den i 16 stykker. Skær pølserne over og pak hver pølse ind i et stykke dej. Læg på bagepapir på pladen og læg pakkerne på pladen med sammeføringen nedad. Tænd ovnen på 200 grader og lad pakkerne hæve i 30 min. Derefter pensl pakkerne med æg eller mælk og bag dem 15 min. Læg dem derefter på en kold rist og lade dem køle lidt af. Velbekomme :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar